Links

 

Ambulatorium Universiteit Utrecht: Het Ambulatorium is een hulpverleningsinstelling van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. Er werken verschillende medewerkers die zich gespecialiseerd hebben in rouw en verliesverwerking. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen er terecht voor hulpvragen die betrekking hebben op rouw en verliesverwerking. Indien er een verwijzing is van de huisarts wordt de behandeling vergoed door zorgverzekeraars.

Website van Paul Boelen: de site biedt informatie over wetenschappelijk onderzoek naar rouw en verliesverwerking.

Stichting Achter de Regenboog: Achter de Regenboog is er voor ouders/verzorgers en kinderen, maar ook voor leerkrachten, hulpverleners en andere belangstellenden. Men kan er terecht voor steun en raad voor, tijdens en na het overlijden.

Stichting Kind en Rouw: Kind en Rouw heeft tot doel om voorlichting te geven aan kinderen en ouders als er een familielid of belangrijke ander is overleden.

Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR): De Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR)is een centraal punt waar iedereen terecht kan voor informatie, publicaties en voorlichting over rouw. Ook kan op verzoek doorverwezen worden naar diverse vormen van rouwzorg.

Rouw.nl: Website met algemene en uiteenlopende informatie over rouw en verliesverwerking.

Rouwverwerking.startpagina.nl: U vindt hier een groot aantal links naar uiteenlopende sites over rouw en verliesverwerking.

 

 

 

 


 

 


Volwassenen

Volwassenen

info@rouwhulp.nl
030-253 7624 of 030-253 4462